COPYRIGHT

De auteursrechten van alle op deze website weergegeven foto’s en teksten berusten uitsluitend bij Eddy De Moor. Hetzelfde geldt voor de foto's van deze auteur op andere websites of clouds zoals Picasa of Google Photos waar via deze website wordt naartoe geleid. Het is niet toegestaan om zonder zijn schriftelijke toestemming foto's te vermenigvuldigen, te verspreiden of te publiceren op welke wijze dan ook. Alleen indien er daarover een schriftelijke overeenstemming werd bereikt is (her)gebruik toegestaan. In dat geval is de uitdrukkelijke naamsvermelding van de fotograaf verplicht, alsmede de aanduiding dat het copyright van de foto's bij de fotograaf ligt.

Webcover 2 10/2017

Webcover 2 10/2017

104.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 104.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

zondag 6 juni 2010

Herzele : Hommagetocht aan Frank Vandenbroucke ( VDB Forever Classic )

Op zondag 6 juni organiseerden de nauwe vrienden van de overleden profrenner Frank Vandenbroucke, in samenwerking met de gemeente Herzele, een hommagetocht tussen Steenhuize en Ploegsteert over 100 km. Het werd een tocht met ontbijt, 2 bevoorradingen onderweg en een hapje bij de aankomst in Ploegsteert. Ter plaatse bood een bezoek aan de begraafplaats aan zijn fans en zijn vrienden de kans om op sportieve wijze hulde te brengen aan hun idool.


Vanuit het landelijke Steenhuize, waar Frank bij de familie Vandenberghe een nieuwe thuis vond in zijn laatste levensjaar trok de tocht door de Vlaamse Ardennen richting Oudenaarde. Dwars door de Scheldestreek met zijn grote wielergeschiedenis ging de tocht naar Sint-Eloois-Winkel vanwaar Nico Mattan en Frank honderden keren het traject tot Ploegsteert samen aflegden. Nico Mattan koos ervoor naar aanleiding van deze unieke VDB Forever Classic hun gezamenlijke trainingswegen over 35 km op te nemen in het parcours van deze hommagetocht. Bij de aankomst in Ploegsteert werd een stille hulde gebracht aan Frank op de begraafplaats van Ploegsteert.


EDM


6 opmerkingen:

 1. Het was een prachtige rit voor een prachtig persoon.
  Hopelijk zien jullie het zitten om dit volgend jaar opnieuw te doen!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wij hebben van de 114 ,70 in de regen gereden maar voor frank alles!!!!prachtige rit en volgend jaar zijn we zeker terug van de partij! een pluim voor de organisatie want alles verliep vlekkeloos!!! sanneke en willem,fvdb forever!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een mooie dag, veel emoties kwamen terug boven!
  Moge deze gebeurtenis een klassieker worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het was een prachtig rit kheb ervan genoten de regen kon mij ni tegen houden want we deden voor onze boy die we hem missen.kheb tijdens de rit veel aan hem gedacht .proficiat aan de organisatie hoop dat het volgend jaar het weer is .mensen bedankt en frank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige rit zelfs de regen kon mij dag verpesten
  kom ZEKER terug
  het VDB gevoel was enorm aanwezig
  had gevoel dat FRANK toekeek
  FRANK VDB FOREVER
  benny uit rumst

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was inderdaad heel goed georganiseerd, hopelijk wordt dit in de komende jaren herhaald. 114 km in de regen, nog eens 86 terug naar Steenhuize, een groet aan ons idool zijn graf: het was een onvergetelijke dag!
  Rob en andere initiatiefnemers: proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen

Uw reactie en/of commentaar is welkom.
Aarzel niet om die hier neer te schrijven.
Bedankt.

EDM
---------------------------------------------------