COPYRIGHT

Op elke foto en op de teksten rust een copyright en dus kan het gebruiken, het afdrukken, het kopiëren op een andere drager of het plaatsen op een andere internetsite ervan alleen gebeuren na een schriftelijke toestemming van de auteur.

Webcover 2 03/2016

Webcover 2 03/2016

80.000 bezoekers : een erg mooi aantal !

Meer dan 80.000 bezoekers bezochten deze weblog sinds zijn bestaan.
Het doet mij bijzonder veel plezier vast te stellen dat zoveel mensen de weg naar deze site vonden. Ik dank hen van ganser harte voor deze belangstelling.

EDM

BELANGRIJK !!!

Op dit moment is GOOGLE in de weer met de stopzetting van de fotodienst PICASA en PICASAWEB.
Als gevolg hiervan is het mogelijk dat bepaalde onderdelen van deze website NIET NAAR BEHOREN functioneren.
Zodra er meer duidelijkheid bestaat over de technische details die GOOGLE zal geven zal alles in het werk worden gesteld om de technische problemen op te lossen.


zondag 6 juni 2010

Herzele : Hommagetocht aan Frank Vandenbroucke ( VDB Forever Classic )

Op zondag 6 juni organiseerden de nauwe vrienden van de overleden profrenner Frank Vandenbroucke, in samenwerking met de gemeente Herzele, een hommagetocht tussen Steenhuize en Ploegsteert over 100 km. Het werd een tocht met ontbijt, 2 bevoorradingen onderweg en een hapje bij de aankomst in Ploegsteert. Ter plaatse bood een bezoek aan de begraafplaats aan zijn fans en zijn vrienden de kans om op sportieve wijze hulde te brengen aan hun idool.


Vanuit het landelijke Steenhuize, waar Frank bij de familie Vandenberghe een nieuwe thuis vond in zijn laatste levensjaar trok de tocht door de Vlaamse Ardennen richting Oudenaarde. Dwars door de Scheldestreek met zijn grote wielergeschiedenis ging de tocht naar Sint-Eloois-Winkel vanwaar Nico Mattan en Frank honderden keren het traject tot Ploegsteert samen aflegden. Nico Mattan koos ervoor naar aanleiding van deze unieke VDB Forever Classic hun gezamenlijke trainingswegen over 35 km op te nemen in het parcours van deze hommagetocht. Bij de aankomst in Ploegsteert werd een stille hulde gebracht aan Frank op de begraafplaats van Ploegsteert.


EDM


6 opmerkingen:

 1. Het was een prachtige rit voor een prachtig persoon.
  Hopelijk zien jullie het zitten om dit volgend jaar opnieuw te doen!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wij hebben van de 114 ,70 in de regen gereden maar voor frank alles!!!!prachtige rit en volgend jaar zijn we zeker terug van de partij! een pluim voor de organisatie want alles verliep vlekkeloos!!! sanneke en willem,fvdb forever!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een mooie dag, veel emoties kwamen terug boven!
  Moge deze gebeurtenis een klassieker worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het was een prachtig rit kheb ervan genoten de regen kon mij ni tegen houden want we deden voor onze boy die we hem missen.kheb tijdens de rit veel aan hem gedacht .proficiat aan de organisatie hoop dat het volgend jaar het weer is .mensen bedankt en frank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige rit zelfs de regen kon mij dag verpesten
  kom ZEKER terug
  het VDB gevoel was enorm aanwezig
  had gevoel dat FRANK toekeek
  FRANK VDB FOREVER
  benny uit rumst

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was inderdaad heel goed georganiseerd, hopelijk wordt dit in de komende jaren herhaald. 114 km in de regen, nog eens 86 terug naar Steenhuize, een groet aan ons idool zijn graf: het was een onvergetelijke dag!
  Rob en andere initiatiefnemers: proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen

Noteer hieronder uw reactie waarvoor bij voorbaat dank !
I appreciate your comment !
J'apprécie votre commentaire !

EDM
---------------------------------------------------